Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2020.01.12.)

 

Urunk megkeresztelkedésének ünnepe, évközi 1. hét
 
Január 12-én, vasárnap délután 12.30-17.45-ig lesz templomunkban a szentségimádás. A 12.30-kor történő szentségkitétel után folyamatosan kérjük a kedves testvéreket az Oltáriszentség előtti egyéni szentségimádásra. Este 17.45-kor lesz a szentségeltétel, szentségi áldással. Közös szentóra ez alkalommal nem lesz, csütörtökön nem tarunk szentségimádást. Kérjük, hogy a hátul elhelyezett lapon szíveskedjenek feliratkozni az Oltáriszentség őrzésére.
 
Január 13-án, hétfőn Gyirmóton lesz a szentségimádási napunk. A délelőtt 10 órakor szentmise után kihelyezzük az Oltáriszentséget. Délután 5-kor rövid imádsággal, szentségi áldással és az Oltáriszentség eltételével fejezzük be Gyirmóton a szentségimádást.
 
Az előttünk álló héten január 17-én, pénteken Szent Antal apát emléknapja, 18-án, szombaton pedig Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe lesz.
 
Január 19-én, jövő vasárnap megkezdjük a vízkereszt ünnepe utáni időszakban szokásos otthonok megáldását. Kérjük, hogy aki szeretné házát, lakását megáldatni, az előre kijelölt időpontokra szíveskedjék feliratkozni a sekrestyében.
 
Január 19-én, jövő vasárnap délután 4 órára szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat a mocorgós szentmisére.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!