Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hittan órabeosztás

HITOKTATÁS RENDJE A SZENT IMRE PLÉBÁNIÁN
2018/2019-ES TANÉV

 

A kötelező hit- és erkölcstan bevezetésével a hittanórák alapvetően az iskolákban kerülnek megtartásra, ezek rendjét itt nem ismételjük meg.
Óvodások részére a plébánia területén működő óvodákban lesznek a hittanórák.

 

Ifjúsági hittanóra középiskolásoknak

Péntekenként szeretettel várjuk a középiskolás fiatalokat ifjúsági hittanra. A beszélgetéssel, játékkal, imádsággal egybekötött ifjúsági foglalkozások este 7 órakor kezdődnek a plébánia kis hittantermében.

 

Szentségi felkészítés elsőáldozó ill. bérmálkozó gyermekek részére

Október 1-jétől kezdve a következő módon alakul az elsőáldozás szentségére felkészülő csoportok órabeosztása a plébánia nagy hittantermében:

Elsőáldozási felkészítők:

Csizmadia Gergelyné Bodó Mária hitoktatónk hétfőnként délután 15.30 — 16.15-ig tartja a felkészítő foglalkozásokat a Kölcsey iskolába járó elsőáldozásra készülő gyermekek számára.
 
Szentmártoni-Borsó Bence hitoktatónk keddenként délután 15.00 — 15.45-ig tartja a Kölcsey iskolába járó elsőáldozásra készülő gyermekek számára a felkészítő foglalkozásokat.
 
Haraszti Levente hitoktatónk csütörtökönként délután 15.30 - 16.15-ig tartja a Móra Ferenc, a Fekete István és a Tánc- és Képzőművészeti iskolákba járó, elsőáldozásra készülő gyermekek számára a felkészítő foglalkozásokat.
 
Felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy az I. osztálytól kezdődő folyamatos hit- és erkölcstan oktatásban való részesülés, a szentségi felkészítő foglalkozások mindegyikén való részvétel, valamint a rendszeres, vasárnapi szentmisén való részvétel együtt feltétele az első szentáldozás szentségben való részesülésnek.
 
Bérmálási felkészítők:

Az idei tanévben püspöki rendelkezés szerint nem lesz bérmálás az egyhámegyében, így bérmálási felkészítés sem lesz plébániánkon.

 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!