Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2020.12.26.)

Szent Család vasárnapja és karácsony nyolcada
 
Az előttünk álló héten december 27-én, hétfőn Szent János apostol és evangélista, 28-án, kedden Aprószentek, vértanúk ünnepe, január 1-jén, szombaton pedig Szűz Mária, Isten Anyja főünnepe lesz. Hétköznapokon szokott időpontban, este 18.00 órakor kezdődnek a szentmisék.
 
Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy január 03-án, hétfő reggel 9 óráig zárva lesz az iroda. Hivatalos ügyintézésre az a két ünnep között nem lesz lehetőség. Kérjük, hogy személyes ügyeiket január 3. után szíveskedjenek intézni. Az esetleges temetések időpontjának egyeztetésére az ünnepek alatt csak telefonon, illetve az esti szentmisék után lesz lehetőség a sekrestyében.
 
December 31-én, pénteken este 6 órakor kezdődik az év végi hálaadó szentmise, az elmúlt évre visszatekintő szentbeszéddel.
 
Január 1-jén, szombaton, Újév napján három szentmise lesz templomunkban, délelőtt 1/2 8 és 10 órakor, valamint este 18.00 órakor. Szűz Mária, Isten Anyja főünnepe parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel a vasárnaphoz hasonlóan kötelező.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!