Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Kurucz Borbála

Bori8001964. április 16-án születtem Győrben. A zene már gyermekkoromtól meghatározó szerepet játszik az életemben. Kiskoromban édesanyámmal végigénekeltük a napokat, átszőve azzal mindennapi tevékenységeinket. A szólóénekesi szerepre már kisiskolás koromban kiválasztottak. Kezdetben citeráztam és nagyon sok népdalt megtanultam énekelni. 1981-ben a Budapesti Kántorképző Tanfolyamon okleveles kántori képesítést szereztem. 1983-1996-ig Nagybajcson kántorizáltam. 1998-tól kisegítő szolgálatot látok el a Győri Szentlélek templomban, 2006-tól a Győri Szent Imre templomban, majd 2007-től a Győri Gyárvárosi templomban, 2012-től Szabadhegyen is.

Méltó megemlítenem néhai dr.Bornár Lajos plébános atyánkat, akinek zenei előmenetelemet köszönhetem, Létrai Zoltán tanár urat, Kabar Sándor, Lőrincz Béla, Maitz Imre atyákat, akik a felkészülésekben segítettek és Cziglényi László orgonaművész urat, akitől orgonaórákat vettem.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!