Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2016.09.25.)

Évközi 26. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten szeptember 27-én, kedden Páli Szent Vince emléknapja, 29-én, csütörtökön pedig Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe lesz.
 
Szeretettel várjuk azoknak az iskolásoknak és fiataloknak jelentkezését templomunk gitáros ének- és zenekarába, akik szívesen töltenének hétfőnként egy közös estét imádságos énekléssel az énekkar közösségének tagjaival. Jelentkezni hétfőn este 1/2 7-től lehet az énekkari próbán Panykó János tanár úrnál a hittanteremben.
 
Ugyancsak szeretettel várjuk templomunk felnőtt énekkarába, a Scholába olyan fiatalok és felnőttek jelentkezését, akik az ünnepi szentmisék és plébániánk kiemelt eseményei alkalmával az igényes szép egyházi zenei életbe bekapcsolódva szeretnék Isten szolgálatát végezni. Jelentkezni szerdánként este a szentmise után 3/4 7 órától lehet Soós Gábor orgonamüvész úrnál, az énekkari próbák alkalmával.
 
Szeptember 30-án, pénteken a szentmise után 7 órakor szeretettel hívjuk és várjuk a középiskolás, valamint a középiskolát végzett, egyetemista vagy dolgozó fiatalokat ifjúsági hittanra. Az ifjúsági együttléteinket ettől az évtől kezdve megújult formában szeretnénk közösen átalakítani, amelyhez feltétlenül számítunk a fiatalok segítségére.
 
Október 1-jén, szombaton este 1/2 6-kor a szentmise előtt ünnepélyes keretek között imádkozzuk az első októberi rózsafüzért. Októberben a közös Szentolvasó imádság mindig a szentmise előtt 1/2 6-kor fog kezdődni.
 
Október 2-án, vasárnap a 3/4 9-kor kezdődő szentmisén templomunk gitáros ének és zenekara fog közreműködni.
 
Szomorúan tudatjuk a kedves testvérekkel, hogy Tóth Mária Mercédesz nővér aki sok éven át templomunk kántora volt, szeptember 23-án, pénteken reggel életének 88 esztendejében visszaadta lelkét Teremtőjének. Köszönjük szolgálatát templomunkban és a Mindenható oltalmába ajánljuk őt. Temetése pontos időpontjáról később tájékoztatjuk a testvéreket. Imádkozzunk érte!

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!