Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2016.09.11.)

Évközi 24. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten szeptember 12-én, hétfőn Szűz Mária szent nevének emléknapja, 13-án, kedden a Győri Székesegyház felszentelésének ünnepe, 14-én, szerdán a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe, 15-én, csütörtökön a fájdalmas Szűzanya emléknapja, 16-án, pénteken pedig Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök vértanúk emléknapja lesz.
 
Szeptember 17-én, szombaton este a szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.
 
Szeptember 18-án, vasárnap délelőtt 3/4 9-kor kezdődik templomunkban a tanévnyitó szentmise, a Veni Sancte. A szentmise elején templomunk gitáros ének és zenekara közreműködésével hívjuk segítségül a Szentlelket. A szentmise után szeretettel hívjuk és várjuk a családokat a templomkertbe szeretetvendégségre.
 
Szeptember 18-án, vasárnap délután 4 órakor hívjuk és várjuk szeretettel a kisgyermekes családokat a mocorgós szentmisére. A szentmise után 5 órától 6 óráig kötetlen beszélgetésre és teaházra várjuk szeretettel a szülőket és a gyermekeket a hittanterembe.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy szeptember 23-án, pénteken délután 1/2 5 órakor Dr. Füzes Adám atya tart előadást templomunkban a felnőttek befogadó szentségekre (keresztelés, bérmálás elsőáldozás) való felkészítésének alapjául szolgáló Alpha kurzus szerkezetéről és módszereiről. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, de különösen is a hitoktatókat, pedagógusokat, ifjúsági és ministráns csoportvezetőket, a fiatalokat, illetve azokat a testvéreinket, akik az elmúlt években részesültek a befogadó szentségekben.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!