Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2016.07.17.)

Évközi 16. vasárnap és hét
 
Nagy örömmel értesítjük a kedves testvéreket, hogy 2016. július 16-án délelőtt 10 órakor ünnepélyesen megtörtént Dr. Veres András megyéspüspök atya beiktatása. Új megyésfőpásztorunkat, a Szombathelyi egyházmegye eddigi apostoli kormányzóját, Szentséges Atyánk, Ferenc pápa 2016. május 17-én nevezte ki győri megyéspüspökké. Szeretettel és örömmel köszöntjük új megyéspüspökünket. Imádkozzunk újonnan kinevezett főpásztorunkért és segítsük Öt a tőlünk telhető legnagyobb elszántsággal nehéz és felelősségteljes feladatának gyakorlásában!
 
Ezen a hétvégén, szombaton este 6 órakor és vasárnap délelőtt 1/2 8 valamint 10 órakor Váradi Kristóf atya, a tatai Szent Imre (kapucinus) plébánia augusztus 1-től kinevezett káplánja mutatja be újmiséjét templomunkban. A szentmisék végén újmisés áldásban részesíti a kedves testvéreket. Vasárnap délelőtt a diákmisén Molnár Róbert diakónus atya szól prédikációjában a hívekhez, aki augusztus 1-től, mint diakónus a magyaróvári Szűz Mária Királynő és Szent Gotthárd plébániára kapott kinevezést Pápai Lajos apostoli kormányzótól. Isten hozta közöttünk a Győri Egyházmegye és szeminárium frissen végzett atyáit.
 
Az elmúlt héten a Péter fillér gyűjtés alkalmával a kedves testvérek 88.000 Forintot gyűjtöttek össze. Nagylelkű adományaikat ezúton is köszönjük.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!