Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2015.05.29)

Úrnapja – Évközi 9. hét

Az előttünk álló héten, szerdán Szent Jusztínusz vértanú emléknapja, pénteken Jézus Szentséges Szívének főünnepe, szombaton pedig a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja lesz.

Május 31-én, kedden este szeretettel várjuk a testvéreket Biblia-órára.

Június 1-től, esténként, a szentmise előtt ¾ 6-kor a Rózsafűzér Társulat vezetésével imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

Június 2-án, csütörtökön délután 5 órakor szeretettel várjuk a hittantábor résztvevőinek szüleit a táborral kapcsolatos szülői értekezletre és megbeszélésre.

Június 3-ána szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.

Június 3-án, pénteken, Jézus Szentséges Szíve főünnepén, a litániát ünnepélyes keretek között, a kihelyezett Oltáriszentség jelenlétében imádkozzuk. A litánia végén szentségi áldásban részesülnek a kedves hívek.

Június 3-án lesz templomunk felszentelésének 73. évfordulója. Az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik. A szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond Dr. prof. hab. Németh Gábor teológiai tanár, Győr-Bácsa-i plébános. A szentmise végén hagyományainkhoz híven megkoszorúzzuk templomunk szentelési emléktábláját, valamint az altemplomban Dr. Szelestey Béla, templomépítő plébánosunk sírját.

Előre jelezzük a kedves családoknak, hogy a tanévzáró szentmisénk, a Te Deum, június 12-én, vasárnap délelőtt ¾ 9-kor lesz. Ekkor kerül sor a szentmisenaplók kiértékelésére is.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!