Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hittantábor 2014

Június 30-án útra keltünk, hogy újra birtokba vegyük a balatonszepezdi Fenyves Panziót.

Idén Jézus lábnyomában igyekeztünk járni, kipróbálva az élet különböző szakaszait. A kisbaba- és gyermekkor akadályait, mint a bébiétel-felismerés, pelenkázás és iskolába járás még viszonylag könnyen vettük, ám igazi kihívást jelentett számunkra, hogy életrajzot írjunk és az álláshirdetésen bebizonyítsuk, hogy nálunk jobb sekrestyést keresve sem találhat Tamás atya kerek egész Magyarországon.

Megtekintettük Magyarország legrégebbi vízimalmát, miközben egy vakmerő sikló megpróbálta elorozni Tamás atya autóját smiley. Közösen felfedeztük Keszthely szépségeit, s akár mi is megformázhattuk a saját csoportmarcipánunkat. Kreativitásunkat próbára téve sikerült kevesebb, mint harminc perc alatt papírból valódi, környezetbarát menyasszonyi ruhákat varázsolnunk.

Igazi színészeket megszégyenítő tehetséggel adtuk elő Shakespeare Rómeó és Júlia című művének erkélyjelenetét grófi, indián, őskori, népies, futurisztikus és modern stílusban, valamint videó klipet készítettünk olyan örökzöld slágerekhez, mint a Pancsoló kislány, a Gedeon bácsi vagy az Iskola táska.

A tábor fizetőeszközeként láb- és kéznyomokat szereztünk, melyeket a bankban Ági néni és Barbi néni kirakódarabra váltott nekünk. A tábor végére mind a hat csapatnak sikerült kiraknia a 192 darabos puzzle-t.

Köszönjük a tábor szervezőinek, hogy idén is nagyszerű élményekkel és sok új baráttal gazdagodhattunk.

Szűcs Angéla