Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Ministráns kirándulás (04. 10)

2010. április 10-én kirándulásra hívták ministránsközösségünk tagjait Győrújbarátra az Ott család tagjai. Ezt a szombatot már mindenki nagyon várta, hiszen a közös programok során együtt játszhat, szórakozhat a "nagy csapat".

Délelőtt negyed 10-kor volt a gyülekező a templom előtt, majd fél 10-kor indultunk is ki Barátira, a Gyermektáborba. A kapuban már várt minket túravezetőnk, Halász Attila. A kirándulás előtt magnóról meghallgattuk a Teremtés könyvének első fejezetét, ezzel utalva arra a sok szép természeti kincsre, melyeket útunk során látni fogunk. A túra 10 órakor kezdődött. A Sokoró-dombság mélylöszútjain, változatos erdőkön, mezőkön, többnyire földutakon, ösvényeken át vezető 5 km-es útvonalat, kb. 2 óra alatt jártuk be. Közben többször megálltunk és megcsodáltuk a természet szépségeit, a különféle fákat, virágokat, rovarokat. Délben bográcsban  készített paprikás krumpli és rengeteg féle sütemény várta az éhes kirándulókat a táborban.

A délután játékkal telt. A nap végén ministráns focibajnokságra került sor. A meccsnek a hirtelen esőzés vetett véget délután 3 óra tájban. A szülőknek hála, mindegyikünk épségben és szárazon érkezett vissza Győrbe.

Ezúton szeretnénk megköszönni az Ott család minden tagjának és Halász Attilának ezt a szombati kirándulást. Úgy gondolom, mindenki számára felejthetetlen emlék marad.

szöveg: Horváth Glória