Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Szent Imre Hírlevél - adatkezelési szabályzat

Annak érdekében, hogy kedves testvéreink biztosabban hozzájuthassanak plébániánk életének híreihez, új szolgáltatásként hírlevelet indítunk. A Szent Imre Hírlevél szándékaink szerint hetente egyszer kerül kiküldésre mindazok számára, akik feliratkoznak rá. A hírlevélben elolvashatják a heti hirdetéseket, valamint a plébániai honlap friss cikkeit, beszámolóit. Ha hét közben olyan esemény történik, ami ezt szükségessé teszi, rendkívüli hírlevélben is meg tudjuk keresni a kedves testvéreket. A hirdetések természetesen továbbra is megjelennek honlapunkon és a Szent Imre Facebook-oldalán is, de tapasztalataink szerint ez utóbbi esetében sokszor esetleges, hogy egy hír megjelenik-e valakinek a hírfolyamában, arról nem is szólva, hogy nem mindenki tagja e közösségi oldalnak. A hírlevélre történő feliratkozással azonnal és biztosan értesülhet híreinkről.

A Szent Imre Hírlevélre e-mail címünk megadásával és egy ellenőrző kód kitöltésével a Hírlevél nyitólapján lehet feliratkozni: https://groups.google.com/forum/#!forum/szentimregyor/join. Feliratkozhat egy üres, tárgy és szöveg nélküli e-mail küldésével a következő címre: szentimregyor+subscribe@googlegroups.com. Mindkét esetben egy megerősítést kérő e-mailt fog kapni válaszuk, amelyben a "Csatlakozás a csoporthoz" gombra kell kattintani. Reméljük, új szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy biztosan eljussanak híreink a kedves testvérekhez. A hírlevéllel kapcsolatban is köszönettel várjuk észrevételeiket a honlap szerkesztőségének címére: szentimre.gyor@gmail.com

A hírlevélhez megadott adatok kezelése az Ön felhatalmazásán alapul. Adatait más célra nem használjuk fel. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, a leiratkozással egyidejűleg adatai törlésre kerülnek.

Hírlevelünk a Google Groups szolgáltatásra épül, így adatait a Google szerverein tároljuk.