Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Szent Imre ünnepének előesti szentmiséje - 2013.11.04.

Már hagyományos módon templomunk védőszentjének, Szent Imre hercegnek, az előesti szentmiséjét az idén is a Győri Hittudományi Főiskola előjáróival és kispapjaival együtt ünnepeltük. A főcelebráns dr. Martos Levente Balázs atya, a szeminárium újdonsült prefektusa volt, a szentbeszédben pedig Juhos Imre spirituális atya szólt a hívekhez.  Az oltárszolgálatot a kispapok, plébániánk ministránsaival kiegészítve látták el. A szentmise végén került sor a matutinumra, melynek keretében részleteket hallhattunk Szent Imre legendájából.  Mai szép ünnepünket a Himnusz eléneklésével zártuk le.

A Szent Imre napoknak plébániánkon még nincs vége, november 5-én, kedden is várunk mindenkit szeretettel a búcsúi szentmisére, melyet előző plébánosunk Radó Tamás atya fog bemutatni, valamint november 9-én szombaton a fiatalokat hívjuk egy egész napos ifjúsági találkozóra!

 

Horváth Glória