Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.09.02.)

Évközi 22. vasárnap

Hitoktatás rendje - Szent Imre Értesítő - óvodás hittan - gitáros ének- és zenekar próbái - Reggeli dicséret (Laudes) - LÉLEKzetvételnyi csend - várunk új ministránsokat - tagfelvétel a scholába - elsőpéntek - Mocorgók miséje - iroda nyitvatartásának változása

 

A plébánia hitoktatás 2012-2013. évi rendjét kifüggesztettük a hittantermek bejáratánál, valamint hátul a faliújságon, valamint elérhető honlapunkon is innen. A hitoktatás az iskolákban szeptember 3-án, hétfőn, a plébánián pedig szeptember 10-én, hétfőn kezdődik. Már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a tanévnyitó szentmise, a Veni Sancte szeptember 16-án, vasárnap délelőtt ¾ 9-kor lesz a diákmise keretében.

Megjelent a Szent Imre Értesítő szeptemberi száma, melyben megtalálható a részletes szeptemberi program a plébániai hitoktatás órarendjével.

Az idén is lesz a plébánián óvodás hittan. Az ovis hittan csütörtökönként délután 5 órakor kezdődik a plébánia kis hittantermében. Az első ovis hittant október 4-én, csütörtökön tartjuk. Kérjük a szülőket, hogy szeptember hónapban szíveskedjenek beíratni gyermeküket az irodán a foglalkozásokra.

Plébániánk gitáros ének- és zenekarába szeretettel várjuk az érdeklődőket. Az énekpróbák szeptember 3-tól hétfőnként este ¾ 7 órakor kezdődnek.

Szeptember 3-án, hétfőtől reggel 7 órakor közösen imádkozzuk a Reggeli Dicséretet.

Szeptember 3-tól hétfőnként este 7 órára szeretettel várjuk a testvéreket közös esti imádságunkra, melyet plébániánk gitáros ének- és zenekara vezet.

Szeptembertől ismét várjuk új fiú ministránsok jelentkezését. A ministránspróba időpontja szombaton délelőtt 10 órakor van.

Szeptember 5-től kezdve minden szerdán este ¾ 7-kor szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket templomunk énekkarába (Scholájába).

Szeptember 7-én elsőpéntek lesz. A betegeket egész nap folyamán látogatjuk.

Szeretettel hívjuk és várjuk a kisgyermekes családokat szeptember 9-én, vasárnap délután 4 órakor a „Mocorgók miséjére”.

Szeptembertől megváltozik az iroda nyitvatartása: hétköznaponként (szombat kivételével) délelőtt továbbra is 9-12-ig tart nyitva az iroda, hétfőn délután megszűnik a fogadóóra, szerdán délután 4-6-ig lesz hivatalos óra. Tamás atya fogadóórája minden szerdán délelőtt 9-10-ig lesz.

Szeptember 8-án, szombaton Kisboldogasszony ünnepe lesz, az ünnepi szentmisét este 6 órakor tartjuk.