Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Márk atya újmiséje - 2012. július 1.

Mogyorósi Márk atya, akit Dr. Pápai Lajos megyéspüspök június 22-én szentelt pappá, július 1-én mutatta be újmiséjét templomunkban. A 10 órakor kezdődött szertartáson templomunk képviselőtestülete is részt vett. Tamás atya együtt misézett az újmisés Márk atyával, így sokszor éppen fordított "szerepben" láthattuk őket, mint ahogy azt Márk atya közel egy éves diakónusi szolgálata alatt megszoktuk. Mivel Márk atya kinevezése Kapuvárra szól, egyben ez a szentmise volt ünnepélyes búcsúztatása is. A szentmise elején a képviselőtestület elnöke köszöntötte az újmisés atyát, a szentmise végén Tamás atya adta át ajándékát és köszönte meg a közel egy éves közös munkát. Ezt követően a hívek és a ministránsok is köszöntötték Márk atyát, aki a szentmise végén újmisés áldását adta a jelenlévőkre.

A képre kattintva a szentmiséről készült fényképes beszámolót tekinthetjük meg, a videón pedig Márk atya homíliáját hallgathatjuk újra.