Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.06.10.)

Úrnapja

Jézus Szíve litánia - Reggeli dicséret - Lélekzetvételnyi Csend - Gitáros szentmise - Te Deum - Zarándoklat - Papszentelés

 

Júniusban minden este a szentmise előtt ¾ 6-kor énekeljük a Jézus Szíve litániát. Júniusban kedden esténként nem lesz Esti dicséret.

 

 

Június 11-én hétfőtől nem tartunk Reggeli Dicséretet szeptember hónap elejéig. A templomot, az altemplomot és az urnakertet reggel 8 órakor nyitjuk.

 

Június 11-én hétfőn este tartjuk a nyári szünet előtt az utolsó Lélekzetvételnyi Csend imádságunkat.

 

Június 16-án, szombaton az esti szentmise plébániánk gitáros ének- és zenekara közreműködésével lesz.

 

A az iskolákban a tanév utolsó napjáig, június 15-ig lesz hitoktatás. Június 17-én, jövő vasárnap ¾ 9-kor tartjuk a tanévzáró szentmisét, a Te Deumot.

 

Június 21-én, Márk atya pappá szentelése előtti napon zarándoklatot szervezünk Kópháza – Loretto – Boldogasszony útvonalon. A zarándoklat célja a szentelendő és újmisés atyáért való imádság.

 

Már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy június 22-én délelőtt 10 órakor lesz Márk atya pappá szentelése a Bazilikában. Márk atya első szentmiéjét a Szent Imre templomban július 1-jén vasárnap, délelőtt 10 órakor mutatja be. Ezen a napon nem lesz ½ 12 órakor szenmise templomunkban. Kérjük, hogy aki július 1-jén a ½ 12 órás szenmisére miseszándékot jelentett be, jelentkezzen az irodán, vagy a sekrestyében.