Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.05.27.)

Pünkösd

Pünkösdhétfői miserend - Loretói litánia - Elsőpéntek - Jézus Szíve litánia - Szentháromság vasárnapja - Templomszentelési évforduló - Hitoktatás - Zarándoklat

 

 

Május 28-án, Pünkösdhétfőn a szentmisék sorrendje a következő lesz: Reggel 730, délelőtt 1000, valamint este 1800 órakor.

 

Májusban minden este a szentmise előtt ¾ 6-kor énekeljük a loretói litániát. Az utolsó májusi litániát ünnepélyes keretek között május 31-én, csütörtökön ½ 6-kor imádkozzuk.

 

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket június 1-jén, pénteken látogatjuk.

 

Júniusban minden este a szentmise előtt ¾ 6-kor énekeljük a Jézus Szíve litániát. Az első Jézus Szíve litániát ünnepélyes keretek között június 1-jén, pénteken ½ 6-kor imádkozzuk.

 

Június 3-án, jövő vasárnap Szentháromság vasárnapja lesz. Az ünnepi szentmise de. 10 órakor kezdődik.

Templomunk felszentelésének 69. évfordulóját ezen a napon este 6 órakor ünnepeljük. Az ünnepi szentmisét Németh István bágyogszováti plébános atya tartja.

 

A hitoktatás a plébánián május 31-ig, csütörtökig tart. Az iskolákban a tanév utolsó napjáig, június 15-ig lesz hitoktatás.

Már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a tanévzáró szentmisét, a Te Deumot, június 17-én, vasárnap ¾ 9-kor tartjuk.

 

Június 21-én, Márk atya pappá szentelése előtti napon zarándoklatot szervezünk Kópháza – Loretto – Boldogasszony útvonalon. A zarándoklat célja a szentelendő és újmisés atyáért való imádság. Jelentkezni keddtől lehet az irodán a hivatalos órákban.