Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.02.26.)

Nagyböjt 1. vasárnapja

Elsőpéntek - Keresztút - 1% - Hittanverseny eredményei                                        

 

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket március 2-án és 9-én látogatjuk.

 

 

Nagyböjt minden péntekén este ½ 6-kor keresztúti ájtatosságot tartunk. Március 2-án, pénteken a keresztutat a Biblia csoport tagjai vezetésével imádkozzuk.

 

A kedves testvéreket kérjük, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-át ajánlják fel a Győri Szent Imre alapítvány javára. A felajánlás módja és a rendelkező nyilatkozat hátulról elvihető, illetve megtalálható plébániánk honlapján.

 

Örömmel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a kerületi hittanversenyen hittanos gyermekeink a következő szép eredményeket érték el:

A 3. osztályosok közül 2. helyezést ért el Zágoni Botond (plébánia), 4. helyezést ért el Pest Máté (Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ); a 4. osztályosok között 4. helyezés lett Kompis Ágnes (Péterfy); 5. osztályosok közül első helyezést ért el Pusztai Tímea, 2. lett Gyurics Janka (mindketten a Péterfy tanulói); a 6. osztályosok közül 2. helyezést ért el Panykó Eszter (plébániánkhoz tartozik, a Prohászka Ottokár Katolikus Oktatási Központ tanulója), 3. helyezés lett Furján Gergely, 4. Katona Mátyás (mindketten a Péterfy tanulói); a 7. osztályosok közül 3. lett Tóth Éva (plébánia), első lett Gyurics Józsa, második Ott Anna és 3. Horváth Kata (mindannyian a Péterfy tanulói); a nyolcadikosok közül első lett Ott Viktória (Péterfy).

Gratulálunk nekik!