Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2011.03.27.)

Nagyböjt 3. vasárnapja

Jegyesbeszélgetés - Zarándoklat - Elsőpéntek - Képviselőtestületi ülés - Színdarab - Lelkigyakorlat - Gyűjtés a szegények megsegítésére - Virrasztás a Bazilikában

Csütörtökön este ¼ 8-kor szeretettel várjuk a jegyespárokat a házasságra előkészítő jegyesbeszélgetésekre.

 

 

Április 1-jén, pénteken lesz plébániánk zarándoklata a Bazilikába. Fél 6-kor keresztút, este 6 órakor püspöki szentmise, szentbeszéddel. Templomunkban este 6 órakor szentmise lesz a kiírt miseszándék szerint.

 

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket április 1-jén és 8-án látogatjuk.

 

Április 3-án, jövő vasárnap az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait megbeszélésre a plébániára.

 

Már most jelezzük a testvéreknek, hogy április 10-én, vasárnap délután 4 órakor Assisi Szent Ferenc és Szent Klára életét megjelenítő színdarab lesz a templomunkban, melyet a Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központ diákjai adnak elő.

 

A nagyböjti lelkigyakorlatunk időpontja április 10-11-12-én, vasárnap, hétfőn, kedden este 6 órakor lesz. 5 órától valamint a szentmise alatt szentgyónási lehetőség. Szentbeszédet mond Winkler Zsolt öttevényi plébános atya.

 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia gyűjtést tart a szegények megsegítésére. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a felajánlott tartós élelmiszereket március 28-án, hétfőtől április 1-jén, péntekig hozzák be a plébániára a hivatalos órákban. Az élelmiszereket a karitász munkatársai juttatják el a rászorulókhoz.

 

Április 2-án, szombaton este 7 órától Boldog Apor Vilmos püspök emlékére egész éjszakás virrasztás lesz a Bazilikában. Elmélkedést tart Kiss Ulrich jezsuita atya.