Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.08.06.)

Évközi 18. vasárnap és hét, Urunk színeváltozása ünnepe
 
Az előttünk álló héten, augusztus 8-án, kedden, Szent Domonkos áldozópap emléknapja, 9-én, szerdán A keresztről nevezett Szent Terézia Benedikta (Edith Stein) szűz és vértanú, Európa társvédőszentjének ünnepe, 10-én, csütörtökön, Szent Lőrinc diakónus és vértanú ünnepe, 11-én, pénteken pedig Szent Klára szűz emléknapja lesz.
 
Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy augusztus 1-től Vlaj Márk atya, püspök atya akaratának megfelelően, lehetőségei szerint a hívek szolgálatára lesz a plébániáink lelkipásztori teendőiben. Márk atyát fogadjuk nagy szeretettel plébániánkon!
 
Értesítjük a kedves testvéreket, hogy szeptember 2-án, szombaton délelőtt 10 órakor lesz a jubiláns házaspárok hálaadása, a Püspökvár udvarában. Tekintettel arra, hogy a regisztráció augusztus 10-ig lehetséges, kérjük, hogy az előttünk álló héten keressék fel plébániánk irodáját azok, akik szeretnének részt venni a jubiláns házaspárok megáldásán.
 
Értesítjük a kedves testvéreket, hogy szeptembertől megnyílik a lehetőség minden nap a Nagyboldogasszony Székesegyház szentségi kápolnájában a 24 órás szentségimádásra. Kérjük, hogy akik szívesen vállalnának rendszeresen 1-1 órát az Oltáriszentség őrzésére, a Székesegyházban, keressék fel ezzel kapcsolatban plébániánk irodáját, a hivatalos órákban.