Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.04.23.)

Húsvét 3. Vasárnapja és hete
 
Az elöltünk álló héten 24-én, hétfőn Szent György vértanú emléknapja, 25-én. kedden Szent Márk evangélista ünnepe, 29-én, szombaton pedig Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentjének ünnepe lesz.
 
Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy április 30-án, vasárnap közös zarándokbusszal szeretnénk a Kossuth-téren megrendezendő pápai szentmisére utazni A zarándokbusz reggel 5 órakor indul a Szent Imre templom elől.
Bővebb részletekről Harasztiné Bársonyosi Ágnes hitoktatónknál és tanácsadó testületi tagunknál lehet érdeklődni az alábbi telefonszámon: +36 70 451 1685
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a Kölcsey iskola 3. osztályos gyermekei (Szentmártoni-Borsó Bence csoportja) május 7-én, vasárnap, a Móra Ferenc, a Fekete István és és a Tánc- és képzőművészeti Iskola 3. osztályos tanulói (Haraszti Levente csoportja) pedig május 14-én, vasárnap, a délelőtt 11 órakor kezdődő szentmise keretében járulnak először szentáldozáshoz templomunkban.
 
Április 30-án. jövő vasárnap minden szentmisén gyűjtést tarunk a szeminárium javára. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.