Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.03.19.)

Nagyböjt 4. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten március 20-án, Szent József, a Boldogságos Szűz Mária Jegyesének főünnepe, március 25-én, szombaton pedig Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz.
 
Március 23-án, csütörtökön, délután 16 órakor szeretettel várjuk az elsőáldozó gyermekeket a búzadarálásra, az elsőáldozás előkészületeként.
 
Március 24-én, pénteken, 17.30-kor plébániánk tanácsadó testületének, és munkatársainknak részvételével vezetjük a keresztutat. Kérjük, hogy 17.15-re érkezzenek meg a sekrestyébe azok, akik részt kívánnak venni a keresztút vezetésében.
 
Március 25-én, szombaton, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepén nem a nagyböjt 5. vasárnapjáról imádkozható előesti szentmisét fogjuk bemutatni este 6 órakor, hanem az esti szentmise a főünnepről lesz.
 
Március 26-án, vasárnap hajnalban megkezdődik a nyári időszámítás. Kérjük a kedves testvéreket, hogy jövő szombat este egy órával állítsák előre óráikat.
 
Március 26-án, jövő vasárnap minden szentmisén gyűjtést tartunk a Szentföldön élő keresztény közösségek javára. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a nagyböjti lelkigyakorlatunk április 3-án, 4-én, és 5-én, Nagyhétfőn, Nagykedden és Nagyszerdán lesz. A lelkigyakorlatot Tájmel Antal atya, a Győr-szabadhegyi Szent Anna Plébánia plébánosa vezeti.