Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.02.05.)

Évközi 5. vasárnap és hét
 
Ezen a hétvégén minden szentmise végén Balázs-áldásban részesítjük a testvéreket.
 
Az előttünk álló héten, február 6-án, hétfőn, Miki Szent Pál és társai, japán vértanúk, 10-én, pénteken Szent Skolasztika szűz és vértanú, 11-én, szombaton pedig a lourdes-i Boldogságos Szűz Mária emléknapja, a betegek világnapja lesz.
 
Február 7-én, kedden este 3/4 7-kor szeretettel várunk mindenkit Bibliaórára, a plébánia tanácstermében.
 
Február 10-én, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegek második csoportját.
 
Jelezzük a Plébánia Tanácsadó Testület tagjainak, hogy a 2022-es zárszámadás és a 2023-as költségvetés megtárgyalásával kapcsolatos testületi ülésünk február 10-én, pénteken este a szentmise után 18.45-kor kezdődik a plébánia tanácstermében.
 
Február 11-én, szombat este a 6 órakor kezdődő szentmise keretében kerül sor a Betegek szentségének kiszolgáltatására. Kérjük, hogy aki a betegek szentségét szeretné felvenni, iratkozzon fel az irodán a hivatalos időpontban. Az ünnepi szentmisén szentbeszédet mond Mons. Szakál László János, a felvidéki Alistál plébánosa.
 
A szentmise után este 7 órakor barokk zenei hangverseny kezdődik templomunkban, amelyet a Collegium Musicum Comaromiensis nemzetközi kamarazenekar tagjai adnak elő. Művészeti vezető: Dr. Sebők Zoltán révkomáromi főorvos. 
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy február 12-19-ig kerül megrendezésre „Szeretetbe kapaszkodva” címmel a Házasság hete. A részletes program a Házasság hete honlapon olvasható.