Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2022.06.12.)

Szentháromság vasárnapja, Évközi 11. hét 

Június 18-án, szombaton, a Nagyboldogasszony Székesegyházban, a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmise keretében szenteli pappá Dr. Veres András megyéspüspök Licz Csaba diakónus atyát. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy vegyünk részt minél többen ezen az ünnepélyes alkalmon. Csaba atya újmiséjét július 10-én, vasárnap mutatja be a Szent Imre templomban.
 
Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy Dr. Erdő Péter biboros, esztergomi érsek június 18-án, szombaton délelőtt a 10.30-kor kezdődő szentmisén szenteli diakónussá Héray Márton szerzetest az Esztergomi Bazilikában.
 
Imádkozzunk a szentelendőkért!
 
Június 19-én, vasárnap Úrnapja lesz. Az úrnapi körmenetet a hagyományos módon tarjuk meg az Erzsébet-ligetben. Kérjük az elsőáldozó gyermekeket, hogy jöjjenek el minél többen a körmenetre. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy szombat este, vagy vasárnap a 10 órakor kezdődő szentmiséig minél több virágszirmot hozzanak a templomba, hogy az úrnapi körmenetet méltó módon tudjuk megtartani. Június 19-én, jövő vasárnap délelőtt 1/2 12-kor nem lesz szentmise!

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!