Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2019.07.21)

Évközi 16. vasárnap és hét
 
Ezen a hétvégén több alkalommal is Varga Gábor atya mutatja be újmiséjét templomunkban. Az újmisék időpontja szombat este 6 órakor, vasárnap reggel 1/2 8 és este 6 órakor lesz. Gábor atyát Dr. Veres András megyéspüspök atya június 15-én, szombaton szentelte fel a Győri Nagyboldogasszony székesegyházban. Augusztus 1-től püspök atya a Tatai Kapucinus plébánia segédlelkészének nevezte ki őt. Kinevezéséhez gratulálunk, papi életére Isten áldását kérjük! Gyirmóton vasárnap délelőtt 10 órakor mutatja be Gábor atya újmiséjét.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy augusztus 7-én, szerda déltől, augusztus 21-én, szerda reggel 9 óráig zárva lesz az iroda a Szent Imre plébánián. Ebben az időszakban munkanapokon délelőtt 9-től 12 óráig csak telefonon tartunk ügyeletet és csak a temetésekkel kapcsolatos ügyintézésre lesz lehetőség, előzetes időpont egyeztetés után. Kérjük, hogy minden irodai ügyeiket, (sírhely megváltása, sírfenntartás, keresztelési engedély és időpont kérése, esküvő időpontjának bejelentése, stb.) legkésőbb eddig az időpontig szíveskedjenek elintézni. Augusztus 7. után a plébánia hivatalban mindezekre csak augusztus 21-től lesz lehetőség.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy szeptember 7-én, szombaton délelőtt 10 órakor tartja a püspök atya a Székesegyházban a jubiláns házaspárok szentmiséjét, akik 5-10-15-20-25... évvel ezelőtt kötöttek szentségi házasságot. A közös hálaadás után a Püspökvár kertjében egyszerű formában látja a püspök atya vendégül az ünnepelteket. Az ünnepi szentmisére a házaspárok augusztus 23-án, péntek délig jelentkezhetnek az irodán.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!