Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2019.05.12.)

Húsvét 4. vasárnapja és hete
 
Ezen a vasárnapon minden szentmisén a szeminárium javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
 
Ezen a vasárnap a Kölcsey Ferenc Általános Iskola 3. osztályos hittanosainak első csoportja, Csizmadia Gergelyné, Bodó Marika néni hittanosai járulnak először szentáldozáshoz a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi szentmise keretében. Jövő vasárnap, május 19-én a Kölcsey Ferenc Általános Iskola 3. osztályos hittanosainak második csoportja, Szentmártoni-Borsó Bence bácsi hittanosai járulnak először szentáldozáshoz. Imádkozzunk az elsőáldozó gyermekekért és családjaikért.
 
Május 14-én, kedden tartjuk az idei hittantáborral kapcsolatos első szülői értekezletünket. A szülői értekezlet délután 5 órakor kezdődik a templomban. Szeretettel várjuk azokat a szülőket, akiknek gyermekei leadták jelentkezési lapjukat a június 30-július 6-ig tartó hittantáborunkba.
 
Május 14-én, kedden este a szentmise után szeretettel várjuk a Biblia csoport tagjait Biblia-órára.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy május 22-24-ig a Győri Szent Imre Templom ad otthont az 52. Eucharisztikus Kongresszus jelképéül választott Missziós Keresztnek. A Missziós Kereszttel együtt töltött órákat nagy ünnepélyességgel szeretnénk megrendezni mind a Győri Szent Imre. mind pedig a Győr-Gyirmóti Szent László Plébánia híveinek bevonásával, az Eucharisztia jelenlétében. Éppen ezért szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket a különböző programokra, melyek a májusi Plébániai Értesítőben olvashatók el. 
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!