Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2018.12.09.)

Advent 2. vasárnapja és hete
 
Adventben szombatonként, este 3/4 6-kor tartjuk az adventi gyertyagyújtásokat. Jövő szombaton a 3. gyertyát gyújtjuk meg a koszorún, a gyertyagyújtáson és az azt követő szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.
 
December 11-én, kedden az esti szentmise után tartjuk az idei év utolsó Bibliaóráját.
 
December 13-án, csütörtökön az esti szentmise után a szokott időben és módon tartjuk az idei évben az utolsó szentségimádásunkat.
 
December 16-án, jövő vasárnap reggel a 1/2 8-kor kezdődő szentmise végén megkezdődik a Szálláskeresés régi szép népi szertartása. Kérjük, hogy aki szívesen befogadná a Szentcsalád képét, szíveskedjék feliratkozni a hátul elhelyezett lapon.
 
December 16-án, vasárnap délután 4 órakor kezdődik a mocorgós szentmise. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat.
 
December 16-án, vasárnap este 7 órakor szeretettel várjuk a kedves testvéreket adventi zenei áhítatunkra. Közreműködik Soós Gábor orgonaművész valamint a Cant’Art énekegyüttes. Művészeti vezető: Balogh Eszter. Részletek a koncert Facebook-bejegyzésénél olvashatók.
 
Előre jelezzük, hogy december 17-én, hétfőn este 7 órakor az Ignatius bérlet keretében Quia Respexit címmel hangverseny lesz templomunkban. A hangversenyt a Collegium Musicum Jaurinense Régizene Egyesület adja elő. Művészeti vezető: Kelemen Áron OSB. Orgonán közreműködik: Soós Gábor orgonaművész. Részletek a koncert Facebook-bejegyzésében olvashatók.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!