Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2018.02.25.)

Nagyböjt 2. vasárnapja és hete
 
Ezen a hétvégén, nagyböjt 2. vasárnapján, minden szentmisén a katolikus iskolák javára gyűjtünk. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
 
Március 2-án, elsőpénteken, a betegeket a szokott időpontban látogatjuk.
 
Március 2-án, pénteken este lesz a Szent Imre plébánia és a Győr-Gyirmóti Szent László plébánia híveinek nagyböjti zarándoklata a Nagyboldogasszony Székesegyházba. Este 1/2 6-kor közösen imádkozzuk a keresztutat, majd 6 órakor püspöki szentmise kezdődik. Március 2-án keresztúti ájtatosságot nem tartunk templomunkban, de este 6 órakor a szokott időpontban a Szent Imre templomban is lesz szentmise.
 
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tartós élelmiszergyűjtést hirdet március 4-11 között Magyarország minden katolikus templomában. Püspök atyánk február 21-én kiadott felhívásához kapcsolódva arra kérjük a kedves testvéreket, hogy március 4-én, vasárnaptól március 10-én szombat estig szíveskedjenek felajánlani tartós élelmiszer adományaikat és átadni a sekrestyében. A felajánlott adományokat a Győri Egyházmegyei Karitászon keresztül juttatjuk el a rászorulóknak.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!