Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2018.01.14.)

Az előttünk álló héten január 17-én, szerdán Szent Antal apát emléknapja, 18-án, csütörtökön pedig Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe lesz.

Január 21-én, vasárnap a ¾ 9-kor kezdődő szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.

Január 21-én, vasárnap délután 4 órakor szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat a mocorgós szentmisére.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy január 21-27-ig lesz az ökumenikus imahét a Krisztus-hívők egységéért. Szeretettel kérjük a kedves Szent Imrés híveket, hogy ebben a nehéz időben, amikor összehangolt támadás és üldöztetés éri világszerte a keresztényeket, fogjunk össze más felekezetű keresztény testvéreinkkel és minél többen mutassuk meg összetartozásunkat, Krisztus és egymás iránti szeretetünket azzal, hogy részt veszünk a közös imaalkalmakon.

-         Január 23-án, kedden este 17 órakor kezdődik templomunkban az ökumenikus imaóra. Igét hirdet Lentulai Attila református esperes. A hét további részletes programja a következő:

-         Január 24-én, szerdán este 17 órakor a Nádorvárosi evangélikus templomban találkozunk.

-         Január 25-én, csütörtökön este 17 órakor a Győr-szabadhegyi Szent Anna templomban jövünk össze.

-         Január 26-án, pénteken este 18 órakor kezdődik az ökumenikus imaóra Győrszentivánon, a Keresztelő Szent János templomban lesz.

-         Január 27-én, szombaton este 17 órakor a Szabadhegyi református templomban lesz az ökumenikus imaóra.

Az ökumenikus imahéttől függetlenül templomunkban a hét minden köznapján a szokott időpontban este 6 órakor kezdődnek a szentmisék.

Megjelent a Hitvallás januári száma. A Hitvallás ára 350 Ft.

Tisztelettel kérjük azokat, akik a Hitvallás, a Keresztény Élet, az Új Ember, vagy az Adoremus folyóiratokat szeretnék 2018-ra előfizetni, szíveskedjenek ezt hétköznaponként, a hivatalos órában az irodán megtenni. A sekrestyében újság előfizetés az idei évtől nem lehetséges.

A karácsonyi ünnepek elmúltával az altemplomban és az urnakertben visszaáll a szerződésben meghatározott rend. Kérjük, hogy január 28-ig szíveskedjenek a mécseseket és a koszorúkat a kijelölt helyre átvinni. Január 28. után az esetleg még ottmaradt díszeket és mécseseket a szektorokból eltávolítjuk. 

Előre jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy év eleji testületi ülésünket február 03-án, szombaton este a szentmise után 19.15-kor tartjuk. A testületi ülésre csak a szavazati joggal rendelkező tagokat kérjük megjelenni. 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!