Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2017.12.03.)

Advent 1. vasárnapja és hete

Adventben szombatonként, este ¾ 6-kor tartjuk az adventi gyertyagyújtásokat.

Ma, Advent 1. vasárnapján kezdődik az új egyházi év. A 2017-2018. liturgikus év a „B” jelzésű egyházi év lesz. Ez többek között annyit is jelent, hogy a vasárnapokon legtöbbször Szent Márk könyvéből olvassuk fel az evangéliumot.

December 04-től december 23-ig, minden hétköznap reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék. Az esti szentmisék időpontja változatlanul 18 órakor lesz. A csütörtök esti szentségimádást is a szokott időben és módon tartjuk.

December 4-én, hétfőtől lehet előjegyeztetni a szentmise szándékokat a 2018. esztendőre. A szentmisék előjegyzése a hivatalos órákban lehetséges az irodán. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy szentmisét csak személyesen lehet a hivatalos időben íratni az irodán. Telefonos időpont egyeztetés csak január közepe után lesz lehetséges. Megértésüket köszönjük.

December 8-án és 15-én, péntekeken kerül sor azon testvéreink meglátogatására, akik az ünnepek előtt szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat és szentáldozásukat. Kérjük, hogy akinek idős, vagy beteg hozzátartozója az ünnepek előtt szeretné, ha felkeresnénk, legkésőbb december 8-ig jelezze ezt a szándékát az irodán, vagy a sekrestyében.

Előre jelezzük a testvéreknek, hogy a Szent Imre plébánia naptára, melyet templomunk felszentelésének 75. esztendejére adunk ki, a korábbiakhoz hasonlóan megjelenik az elkövetkezendő hetekben. Kiadását időben jelezni fogjuk.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!