Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Gyirmót - Hirdetés (2017.08.27.)

Az előttünk álló héten augusztus 28-án, hétfőn Szent Ágoston püspök és egyháztanító, 29-én, kedden pedig Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz.

Augusztus utolsó hetében, a szokott rend szerint, hétfőn és csütörtökön, délután 5 órakor lesznek a szentmisék Gyirmóton. Szeretettel buzdítjuk a kedves testvéreket szentmisék íratására. Hétköznapokon még sok lehetőség van hozzátartozóinkért szentmisét mondatni. Előre jelezzük, hogy szeptember hónaptól a hétköznapi szentmisék kedden és csütörtökön délután 5 órakor lesznek. A korábban hétfőre felvett szentmise szándékok szeptember után is természetesen hétfőn lesznek megtartva.

Szeptember 1-jén, pénteken, a szokott időpontban tartjuk az elsőpénteki ájtatosságot. Délután ¾ 5-kor hívjuk és várjuk a kedves testvéreket az elsőpénteki szentgyónás elvégzésére, majd 5 órakor szentmisét tartunk. Tisztelettel kérjük a kedves testvéreket, hogy aki beteg, vagy lelkipásztori ellátásra szoruló idős hozzátartozójához szeretne atyát hívatni, szíveskedjék jelezni ezt a szándékát a szentmisék után, vagy a hivatalos órákban az irodán. A hivatalos órák hétfőtől péntekig, de. 9 órától 12 óráig lesznek a plébánián.

Szeptember 3-án, jövő vasárnap a szokott időpontban, reggel 8 órakor tartjuk a szentmisét.

Augusztus 29-én, kedden este 7 órakor szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Győri Szent Imre templomba, Variációk Barokkra című orgonahangversenyünkre, amelyen közreműködik orgonán Soós Gábor orgonaművész, a Győri Szent Imre Templom orgonistája, valamint Kalafszky Adriána énekművész. A hangverseny az OrgonaPont 2017 programsorozat keretében kerül megrendezésre. A belépőjegy ára 1.900 Ft. Részletek a faliújságon ill. az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Benkó Attila kórházlelkész atya szeretettel kéri azokat a testvéreket, akik szívesen vállalnának önkéntes szolgálatot csütörtöki, pénteki vagy szombati napon fél órára a kórházban, szíveskedjenek jelentkezni a kórházlelkészség telefonján, vagy személyesen Attila atyánál. A kórházlelkészség telefonszáma: 06 30 / 296-0078, email címe: benkoattila7@gmail.com. Segítségüket előre is köszönjük.