Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2017.08.13.)

Évközi 19. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten augusztus 14-én, hétfőn Szent Maximilián Mária Kolbe áldozópap és vértanú emléknapja, 15-én, kedden Szűz Mária Mennybevételének (Nagyboldogassszony) főünnepe, 19-én, szombaton Szent Bernát apát és egyháztanító emléknapja, 20-án vasárnap pedig Szent István király, Magyarország fővédőszentjének főünnepe lesz.

Augusztus 15-én, kedden, Nagyboldogasszony főünnepén 3 szentmise lesz templomunkban, délelőtt ½ 8 és 10 órakor, este pedig 6 órakor. Nagyboldogasszony parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel a vasárnaphoz hasonlóan minden katolikus keresztény hívő számára kötelező.  

Augusztus 15-én, kedden, Nagyboldogasszony főünnepére való tekintettel nem tartunk hivatalos órát az irodán.

Augusztus 20-án, vasárnap a szokott rend szerint lesznek a szentmisék. A délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi szentmise végén megáldjuk az új kenyeret. A szentmise után szeretettel látjuk vendégül a kedves testvéreket a templom kertjében.

Püspök atyánk szeretettel hívja a jubiláns házaspárokat szeptember 2-án, szombaton délelőtt 10 órára a Bencés templomban tartandó szentmisére, ahol közösen ad hálát azokkal a házaspárokkal, akik 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50... évvel ezelőtt kötöttek szentségi házasságot. Kérjük, hogy akik szeretnének részt venni ezen a szép hálaadó szentmisén, nevük megadása (férj neve és a feleség lánykori neve), valamint a jubileumi évforduló számának megjelölése céljából augusztus 28-ig jelentkezzenek a plébánia irodáján a hivatalos órákban. A szentmise után a házaspárokat számára vendéglátás lesz a Püspökvárban.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!