Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2017.06.18.)

Úrnapja és évközi 11. hét
 
Június 18-án, vasárnap, Urunk Szent Testének és Vérének főünnepe, Úrnapja van. Az úrnapi körmenetet a 10 órakor kezdődő szentmise végén tartjuk a szokott útvonalon az Erzsébet-Ligetben. Junius 18-án 1/2 12-kor elmarad a szentmise.
 
Június 18-án, vasárnap este a szentmise után 19.00 órakor kezdődik a Cant’Art Énekegyüttes és Soós Gábor orgonaművész évadzáró koncertje, „Serkenj fel, kegyes nép” címmel. A belépés ingyenes, adományokat tisztelettel elfogadunk az orgonánk javára.
 
Június 26-án és 27-én tartjuk egyházmegyénkben Szent László ünnepét. Amint ismeretes a kedves Testvérek előtt, dr. Veres András megyéspüspök úr 2017. február 17-én nyitotta meg a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban a Szent László évet.
 
Június 27-én dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek vezetésével ünnepi szentmisét mutatnak be a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjai a szomszédos országok püspöki konferenciainak képviselőivel a Dunakapu téren, délelőtt 10 órakor. Ezúton tolmácsolom Püspök Atya kérését és egyúttal én is buzdítom a Szent Imre Plébánia híveit, hogy a Lovagkirály trónra lépésének 940., szentté avatásának 825. évfordulója alkalmából plébaniánkat minél nagyobb létszámban képviseljük e jeles ünnepen. A részletes program a Szent Imre Értesítőben, valamint az egyházmegyei honlapon olvasható.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!