Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2017.03.12.)

Nagyböjt 2. vasárnap és hét
 
Március 13-án, hétfőn délelőtt kivételesen 10.30-tól 13.00 óráig lesz nyitva az iroda.
 
Március 15-én, szerdán, Nemzeti Ünnepünkön nem tartunk hivatalos órát az irodán.
 
Március 17-én, pénteken lesz a papság zarándoklata a Győri Könnyező Szűzanyához. A püspöki szentmise délelőtt 11 órakor kezdődik a Székesegyházban.
 
Március 17-én, pénteken este közösen imádkozzuk a keresztutat. A keresztúti ájtatosságok nagyböjtben minden pénteken este 1/2 6-kor kezdődnek. Az keresztúti ájtatosságot pénteken a pénteki ifjúsági csoport tagjai fogják vezetni.
 
Március 18-án, szombaton, az esti szentmisén plébániánk gitáros ének- és zenekara fog énekelni.
 
Március 19-én, vasárnap lesz a hívek zarándoklata a Székesegyházba a Győri Könnyező Szűzanyához. A püspöki szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik. A részletes program az egyházmegye honlapján olvasható.
 
Március 19-én, vasárnap délután 4 órakor szeretettel hívjuk és várjuk a kisgyermekes családokat a Mocorgós misére.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy ebben az évben a Székesegyház felújítása miatt szokásos plébániai zarándoklatunk az előző évektől eltérően lesz. A zarándoklat napján, nagyböjt III. hetének péntekjén, püspök atya látogat el plébániánkra. Március 24-én, pénteken, 1/2 6 órakor a szokott módon imádkozzuk templomunkban a keresztutat, a Plébániai Tanácsadó Testület vezetésével. Ezt követi 6 órakor a püspöki szentmise, szentbeszéddel melyet Dr. Veres András megyéspüspök atya mutat be. Szeretettel kérem a kedves testvéreket, érezzük magunkénak e különleges alkalmat és vegyünk részt a szép szertartásokon.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!