Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2016.11.27.)

Advent 1. vasárnapja és hete

Adventben szombatonként, este 3/4 6-kor tartjuk az adventi gyertyagyújtásokat.
 
Ma, Advent 1. vasárnapján kezdődik az új egyházi év. A 2016-2017. liturgikus év a „A” jelzésű egyházi év lesz.
 
November 28-tól december 24-ig, minden hétköznap reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék. Az esti szentmisék időpontja változatlanul 18 órakor lesz. A csütörtök esti szentségimádás menetében nem lesz változás.
 
November 28-án, hétfőtől lehet előjegyeztetni a szentmise szándékokat a 2017. esztendőre. A szentmisék előjegyzése a hivatalos órákban lehetséges az irodán. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy szentmisét csak személyesen lehet a hivatalos időben íratni az irodán. Telefonos időpont egyeztetés csak január 9. után lesz lehetséges. Megértésüket köszönjük.
 
December 2-én megkezdjük az elsőpéntekes betegek látogatását, valamint azon testvéreink látogatását, akik az ünnepek előtt szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat és szentáldozásukat. Kérjük, hogy akinek idős, vagy beteg hozzátartozója az ünnepek előtt szeretné, ha felkeresnénk, legkésőbb december 2-ig jelezze ezt a szándékát az irodán, vagy a sekrestyében.
 
A mai naptól megvásárolhatók a naptárak és a kalendáriumok. Felhívjuk figyelmüket, hogy a Szent Imre plébánia naptára is megjelenik az elkövetkezendő hetekben, amelynek kiadását időben jelezni fogjuk.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!