Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2016.10.23.)

Évközi 30. vasárnap és hét
Október 23-án, vasárnap van az 1956-os forradalom kezdetének 60. évfordulója. Ezen a napon Dr. Veres András megyéspüspök úr szentmisét mutat be a Székesegyházban délelőtt 10 órakor, emlékezve az áldozatokra és a hősökre, imádkozva nemzetünkért.
 
Az évforduló kapcsán kérjük a kedves testvéreket, hogy csatlakozzunk együtt ahhoz a november 4-i kezdeményezéshez, melynek értelmében az esti szentmise után egy-egy mécses vagy gyertya meggyújtásával otthonainkban imádság kíséretében emlékezzünk meg azokról a hősökről, akik szenvedéseiket és életüket adták nemzetünkért.
 
Az előttünk álló héten október 25-én, kedden Szent Mór püspök emléknapja, 28-án, pénteken pedig Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe lesz.
 
Október 27-én, csütörtökön a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium és Általános Iskola katolikus hittanosai vezetik a Rózsafuzért. Az imádság ezen az estén kivételesen 1/4 6-kor kezdődik.
 
Október 30-án, vasárnap este ünnepélyes keretek között imádkozzuk a Rózsafüzért. A közös Szentolvasó imádság a szentmise előtt 1/2 6-kor kezdődik.
 
Október 30-án, vasárnap hajnalban visszatérünk a téli időszámításra. Ne feledjük el az óráinkat visszaállítani, és hogy jövő vasárnap ennek megfelelően egy órával később kell a szentmisékre érkezni.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!