Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2010.11.21.)

Évközi 34. vasárnap - Krisztus Király vasárnapja

Hétköznap reggeli szertartások - adventi gyertyagyújtás a Bazilikában és templomunkban - Lectio Divina - Karitász-gyűjtés - latin mise - rorate szentmisék - szentmisék előjegyzése 2011-re

 

 

 

A jövő héten hétfőn és pénteken reggel 7 órakor szentmise lesz, a többi napon közösen imádkozzuk a Reggeli Dicséretet.

November 27-én délután 4 órakor adventi gyertyagyújtás lesz a Bazilikában. Ezen a gyertyagyújtáson szeretnénk igen nagy számban részt venni. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a nagyböjti zarándoklathoz hasonlóan lehetőleg minél többen jöjjünk el erre a szertartásra. A Bazilikában nem szentmise, hanem igeliturgia keretében gyújtjuk meg az első adventi gyertyát, majd ezt követi a szentbeszéd, melyet dr. Pápai Lajos megyéspüspök mond. Szeretettel várják a kedves híveket és különösen is a fiatalokat.

Templomunkban a gyertyagyújtást szombaton este ¾ 6 órakor tartjuk.

November 27-én, szombaton este 7 órakor várjuk ismét a kedves testvéreket a Szentírás imádságos olvasására, melynek témája: „Jobban szeretsz engem, mint ezek?...” (Jn 21,1-19)

November 28-án, advent 1. vasárnapján minden szentmisén gyűjtést tartunk a karitász javára. Adományaikat előre is köszönjük.

November 28-án, vasárnap a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisét latin nyelven imádkozzuk.

November 29-től, hétfőtől minden hétköznap reggel 6 órakor kezdődnek a Roraték.

November 29-től, hétfőtől lehet a hivatalos órákban az irodán szentmisét előjegyeztetni a következő évre. 2011. januárjától hétköznap reggelenként nem lesz szentmise, közösen imádkozzuk a Reggeli Dicséretet.

Imádságos szeretettel köszöntjük mindazon testvéreinket, akik a héten ünneplik név- vagy születésnapjukat – A Jó Isten éltesse őket nagyon sokáig.