Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés - 2023.07.16.

Évközi 15. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, július 18-án, kedden Szent Hedvig királynő emléknapja, 22-én. szombaton pedig Szent Mária Magdolna ünnepe lesz.
 
Július 16-án, vasárnap délután 4 órakor 85 fővel megkezdődik az idei évi hittantáborunk Veszprémben.
 
Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a nyári elfoglaltságaink miatt az előttünk álló héten csak július 17-én, hétfőn és július 18-án, kedden lesz nyitva az iroda. Hivatalos ügyintézésre a héten szerdától nem lesz lehetősége a kedves testvéreknek. Temetéssel kapcsolatos ügyintézés miatt telefonon tartunk ügyeletet szerdától a plébánián. Megértésüket köszönjük.
 
Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy Hencz Márton atya újmiséjét július 23-án, jövő vasárnap délelőtt 11 órakor és este 6 órakor mutatja be templomunkban. Mindkét időpontban, de különösen is az ünnepélyes esti újmisére szeretettel várjuk a kedves testvéreket. Márton atya a szentmisék végén újmisés áldásban részesíti a kedves testvéreket.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy Benkó Attila kórházlelkész atya július 30-án, a vasárnapi szentmisék alkalmával köszön el a Szent Imre Plébánia közösségétől.
 
Egyúttal jelezzük, hogy augusztus 1-től Vlaj Márk atya érkezik plébániánkra, aki segítségünkre lesz a lelkipásztori munkában.