Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443

 

Hirdetés (2017.08.27.)

Évközi 21. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten augusztus 28-án, hétfőn Szent Ágoston püspök és egyháztanító, 29-én, kedden pedig Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz.

Augusztus 29-én, kedden este 7 órakor szeretettel várjuk a kedves testvéreket Variációk Barokkra című orgonahangversenyünkre, amelyen közreműködik orgonán Soós Gábor orgonaművész, a Győri Szent Imre Templom orgonistája, valamint Kalafszky Adriána énekművész. A hangverseny az OrgonaPont 2017 programsorozat keretében kerül megrendezésre. A belépőjegy ára 1.900 Ft. Részletek a faliújságon ill. az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Szeptember 1-jén, pénteken, a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.

Benkó Attila kórházlelkész atya szeretettel kéri azokat a testvéreket, akik szívesen vállalnának önkéntes szolgálatot csütörtöki, pénteki vagy szombati napon fél órára a kórházban, szíveskedjenek jelentkezni a kórházlelkészség telefonján, vagy személyesen Attila atyánál. A kórházlelkészség telefonszáma: 06 30 / 296-0078, e-mail címe: benkoattila7@gmail.com. Segítségüket előre is köszönjük. 

Honlapunkon a továbbiakban a Gyirmóti Szent László Plébánia hirdetéseit is megtalálják, egyelőre a főmenü Gyirmót menüpontjában.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!