Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.01.23.)

Évközi 3. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten hétfőn Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, kedden Szent Pál apostol megtérésének, Pál fordulása ünnepe, szerdán Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök, pénteken pedig Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.
 
Örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy január 24-én-től, minden hétfői nap csendes szentségimádási lehetőség lesz templomunkban délután 3 órától a szentmise előtti rózsafüzér imádság kezdetéig.
 
Január 29-én, szombaton szeretettel hívjuk a kedves testvéreket, a „Nádorváros szíve a Szent Imre Templom” című pályázatunk keretén belül megvalósuló következő Lectio Divina-ra.
A Lectio Divina címe: „Valami még hiányzik belőled” (Mk 10,17-30). A Lectio Divina 16.30-kor kezdődik. Az Szentírás imádságos olvasását Tájmel Antal atya vezeti. Az est során lehetőség nyílik közösségi beszélgetésre, elemzésre is a Lectio Divinán elhangzottakkal kapcsolatban. Mindenkit szeretettel várunk.
 
Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a szinódussal kapcsolatos kérdőívek kitöltésére még egy hét áll rendelkezésre. A kérdőívek leadásának határideje: január 31. A kérdőív kitöltése történhet online módon is, valamint letölthető, kinyomtatható és elektronikus úton is eljuttathatják a kedves testvérek plébániánk e-mail címére.