Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2020.11.22.)

Krisztus Király Vasárnapja, Évközi 34. hét
 
November 22-én, Krisztusnak, a Mindenség Királyának főünnepe van. Ezen a vasárnapon minden szentmisén a Karitász javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományaikkal Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva az egyház karitatív tevékenységét fogják támogatni, amiért előre is köszönetét mondunk.
 
Az előttünk álló héten, kedden Dung-Lac Szent András áldozópap és társai, vértanúk, szerdán pedig Alexandriai Szent Katalin szűz és vértanú emléknapja lesz.
 
Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy november 23-án, hétfőn délelőtt és november 25-én, szerdán délután az iroda zárva lesz. Ezeken a napokon a jelzett időpontokban nem tartunk hivatalos órát az irodán.
 
November 28-án, szombaton este 3/4 6-kor tartjuk az első adventi gyertyagyújtást.
 
November 29-én, advent 1. vasárnapja lesz. Advent 1. vasárnapjával megkezdődik a 2020-2021-es „B” jelzésű liturgikus egyházi év. Ez annyit jelent, hogy vasárnapokon legtöbbször Szent Márk könyvéből olvassuk fel az evangéliumot.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy november 30-án, hétfőtől az adventi szent idő minden hétköznapján reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék. Az esti szentmisék időpontja változatlanul 18 óra.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!