Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2018.10.07.)

Évközi 27. vasárnap és hét
 
Október 7-én, vasárnap a 3/4 9-kor kezdődő szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni. Az ének- és zenekar a hátul elhelyezett plakáton ismerteti a kedves testvérekkel a januárig tervezett gitáros szentmisék időpontjait.
 
A héten október 8-án, hétfőn, Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonyának főünnepe lesz.
 
Októbertől az elsőáldozásra felkészítő szentségi katekézisek időpontja a plébánián a következő időpontok szerint véglegesül:
 
Csizmadia Gergelyné Bodó Mária hitoktatónk hétfőnként délután 15.30 - 16.15-ig tartja a felkészítő foglalkozásokat a Kölcsey iskolába járó elsőáldozásra készülő gyermekek számára.
 
Szentmártoni-Borsó Bence hitoktatónk szerdánként délután 15.30 - 16.15-ig tartja a Kölcsey iskolába járó elsőáldozásra készülő gyermekek számára a felkészítő foglalkozásokat.
 
Haraszti Levente hitoktatónk csütörtökönként délután 15.30 - 16.15-ig tartja a Móra Ferenc, a Fekete István és a Tánc- és Képzőművészeti iskolákba járó, elsőáldozásra készülő gyermekek számára a felkészítő foglalkozásokat.
 
Felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy az I. osztálytól kezdődő folyamatos hit- és erkölcstan oktatásában való részesülés, a szentségi felkészítő foglalkozások mindegyikén való részvétel, valamint a rendszeres, vasárnapi szentmisén való részvétel együtt feltétele az első szentáldozás szentségben való járulásnak.
 
Október 10-én, szerdán megkezdődnek a Beavató szentségekre (keresztelés, bérmálás, első szentáldozás) történő felkészítő órák. A katekumenátus órák este 7 órakor kezdődnek.