Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.03.24.)

 

A Magyar Katolikus Püspöki Kar felhívásának megfelelően, továbbá csatlakozva a Győri Egyházmegye Katolikus Karitász szervezetének kezdeményezéséhez, tartós élelmiszer gyűjtést tartunk plébániánkon március 24. és 31. között. Tisztelettel kérjük a kedves testvéreket, hogy az előttünk álló héten lehetőleg a hivatalos órákban szíveskedjenek a plébániára elhozni felajánlott tartós élelmiszer adományaikat (pl. étolaj, rizs, liszt, száraz tészta, konzerv, kristálycukor, kakaópor, tea). Az így felajánlott élelmiszereket március 31. után személyesen juttatjuk el a Győri Egyházmegyei Karitász központjába. Nagylelkűségüket előre is köszönjük.
 
Március 25-én, hétfőn Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz. Az ünnepi szentmisét hétfőn este 6 órakor a Szűzanya tiszteletére fogjuk bemutatni.
 
Március 29-én, nagyböjt 3. hetének péntekén, este 1/2 6-kor a keresztutat a Biblia csoport vezetésével imádkozzuk. Előre jelezzük egyúttal, hogy a Plébániai Tanácsadó Testület keresztútja nagyböjt 4. hetének péntekén, április 5-én lesz.
 
Március 31-én, vasárnap hajnalban megkezdődik a nyári időszámítás. Ne feledjük el az óráinkat jövő szombat este egy órával előre állítani!