Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Segíts, hogy segíthessünk!

A mai helyzetben nagyon fontos, hogy a legveszélyeztetettebb idős korosztály távol maradjon mindazon helyektől, amelyek a vírusfertőzés szempontjából veszélyt jelentenek rájuk nézve. Fontos, hogy ne kelljen boltba, gyógyszertárba, postára járniuk, hiszen ezek azok a helyek, ahol a legjobban fenyegeti őket a fertőzés.

A fiatalabb generációk sokat segíthetnek, talán idős hozzátartozóik életét is megmenthetik azzal, hogy átvállalják tőlük a bevásárlást és más, hasonló ügyintézést.

Nagyon sok olyan idős hívő is él azonban egyházközségünkben, akiknek nincs olyan fiatalabb hozzátartozóik, akikre támaszkodhatnának. Ebben szeretnénk segíteni, elsősorban azzal, hogy felmérjük az igényeket és a jószándékú önkéntes segítőket és közreműködünk az igények és a felajánlott segítségek összehangolásában!

Keressük:

  • azokat az idősebb testvéreket, akiknek nincsenek olyan fiatalabb hozzátartozóik, akik átvállalnák tőlük a bevásárlást, gyógyszerkiváltást, postai ügyintézést
  • azokat a fiatalabb testvéreket, akik szívesen segítenének olyan időseknek, akiknek nincs olyan családtagjuk, aki részt tudna vállalni ezekben a feladatokban

Mindkét részről elsősorban a gyoriszentimre.iroda@gmail.com e-mail címen, esetleg a (96) 424 443 telefonszámon várjuk a jelentkezéseket!

Ha van környezetükben olyan idős testvérünk, aki segítségre szorulna, de lehet, hogy el sem jut hozzá ez a felajánlás, szintén jelezzék számunkra, hogy felvehessük velük a kapcsolatot!