Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.05.29.)

„C" év Urunk mennybemenetelének főünnepe, húsvét 7. hete 
 
Május 31-én, kedden, az esti szentmise előtt 18 órakor tartjuk az utolsó ünnepélyes májusi litániát. 
 
Június 2-án, csütörtökön, az esti szentségimádás után 19.15-kor kerül sor a Rózsafűzér-társulat titokcseréjére. 
 
Június 3-án, pénteken lesz templomunk felszentelésének 79. évfordulója. Az ünnepi szentmise keretében Licz Csaba Zsolt diakónus atya ünnepi szentbeszédet fog mondani. Az ünnepi szentmise végén megkoszorúzzuk a templomunk felszentelését ábrázoló emléktáblát, valamint Dr. Szelestey Béla templomépítő plébánosunk sírját az altemplomban. Ez a szentmise lesz egyúttal az utolsó ünnepélyes alkalom, amikor Csaba atya, mint diakónus szól a Szent Imre plébánia híveihez, hiszen Csaba atya pasztorális gyakorlata június 4-én véget ér. Köszönjük az ő szeretetteljes jelenlétét közöttünk, nagy ajándék volt plébániáinknak az elmúlt 10 hónap együttlét. 
 
Június 5-én, jövő vasárnap, Pünkösd főünnepét ünnepeljük. Pünkösd vasárnapján, délután 15 órakor, a Győri Nagyboldogasszony Székesegyházban szolgáltatja ki megyésfőpásztorunk 35 9. osztályos fiatalunk számára a bérmálás szentségét. Imádkozzunk a bérmálkozóinkért. 
 
Tájékoztatjuk a kedves testvéreket, hogy a nyári időszakban, június 1-jétől az iroda szerda délutáni nyitvatartása szünetel, az iroda délelőttönként a szokott nyitvatartással várja az ügyeiket intézni kívánókat, azaz hétfőtől csütörtökig 9-12 óra között.