Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.12.19.)

Advent 4. vasárnapja és hete
 
Az előttünk álló héten december 23-án, csütörtökön reggel 6 órakor lesz az idei év utolsó hajnali szentmiséje. Köszönjük mindazoknak, akik velünk együtt készültek a hajnali szentmisék alkalmával karácsony szent ünnepére. Külön köszönjük a ministránsoknak a lelkes részvételt a hajnali szentmisék alkalmával.
 
December 20-án, hétfőn, 21-én, kedden és 22-én, szerdán, a hajnali szentmiséken Licz Csaba diakónus atya fog karácsonyra felkészítő lelkigyakorlatos szentbeszédet tartani. A szentmisék alatt és után lehetősége nyílik a kedves testvéreknek a karácsonyi szentgyónásuk elvégzésére.
 
Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy december 22-én, szerdán déli 12 órától január 03-án, hétfő reggel 9 óráig zárva lesz az iroda. Hivatalos ügyintézésre az ünnepek alatt nem lesz lehetőség. Kérjük, hogy személyes ügyeiket vagy szerdáig, vagy január 2. után szíveskedjenek intézni. Az esetleges temetések időpontjának egyeztetésére az ünnepek alatt csak telefonon, illetve az esti szentmisék után lesz lehetőség a sekrestyében.
 
December 24-én, pénteken hajnali szentmisét nem tartunk és nem lesz szentmise este 6 órakor sem. Éjszaka kettő szentmise lesz templomunkban: 22.00 órakor, valamint éjfélkor.
A járványügyi helyzetre való tekintettel pásztorjátékot sajnos nem tarthatunk.
Az altemplom és az urnakert reggel 8 órától az éjféli szentmise végéig folyamatosan nyitva lesz.
 
December 25-én, szombaton és december 26-án, Szent Család vasárnapján egyaránt a vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék, délelőtt 1/2 8, 3/4 9, 10 és 1/2 12 órakor, valamint este 18.00 órakor. December 26-án, Szent Család vasárnapján minden szentmise végén megáldjuk a családokat.