Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.10.13.)

Évközi 28. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten október 15-én, kedden A Jézusról nevezett Avilai Szent Teréz szűz és egyháztanító, 17-én. csütörtökön Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, 18-án, pénteken pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.
 
Október 16-án. szerdán megkezdődik a felnőttek beavató szentségekre (keresztség. bérmálás, elsőáldozás) való felkészítése. Szeretettel várjuk azokat a felnőtteket, akik már jelentkezésüket leadták, mivel e szentségek valamelyikében nem részesültek. Október 16-án, szerdán délig lehet még a beavató szentségekre történő felkészítésre, a katekumenátusra jelentkezni.
 
Október 17-én, csütörtökön a Csizmadia Gergelyné Bodó Mária hitoktatónk tanítványai lesznek a Rózsafüzér előimádkozói. A gyerekeket 17.00 óráig kérjük megérkezni a templom elé.
 
Október 19-én. szombaton az esti szentmise után Benkó Attila kórházlelkész atya imádságról való tanúságtételére kerül sor templomunkban. Szeretettel ajánljuk mindenkinek ezt a katekézis órát, amely segítségével bepillantást tehetünk az imádság titkába és használható tapasztalatot szerezhetünk mindennapi imádságainkhoz.
 
Október 20-án. jövő vasárnap a Missziók Vasárnapja lesz. A Magyar Katolikus Püspöki Kar rendelkezésének értelmében minden szentmisén a missziók javára tartunk gyűjtést.