Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.09.22.)

Évközi 25. vasárnap és hét


Az előttünk álló héten szeptember 23-án, hétfőn Pietrelcinai Szent Pio áldozópap emléknapja, 24-én, kedden Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe, 27-én, pénteken pedig Páli Szent Vince áldozópap emléknapja lesz.

Szeptember 27-én, pénteken este a szentmise után szeretettel hívjuk a középiskolás, egyetemista fiatalokat az ifjúsági csoportunkba, közös együttlétre, beszélgetésre, játékra, imádságra.

Szeptember 28-án, szombaton délután 1/2 5-kor szeretettel várunk mindenkit a Szentírás imádságos olvasására. A Lectio Divina címe a Kivonulás könyve alapján így hangzik, ,,Az Úr minden szavát megtartjuk, amelyeket hozzánk intézett.' (Kiv 24,3-8). A Lectio Divinát Tájmel Antal atya, a Győr-szabadhegyi Szent Anna plébánia plébánosa vezeti.

Ismételten jelezzük a kedves szülőknek, valamint az elsőáldozás, és a bérmálás szentségére készülő gyermekeknek illetve fiataloknak, hogy szeptember 30-án, hétfőtől kezdődnek meg plébániánkon a szentségekre felkészítő katekézis órák. Az elsőáldozásra való szentségi felkészítés rendjét a hitoktatók fogják ismertetni a 3. osztályosokkal a hittanórákon, a bérmálás szentségére felkészítő katekézisre szeretettel várjuk szeptember hónapban azoknak a fiataloknak a jelentkezését plébániánk irodáján, akik 8. osztályig rendszeres hitoktatásban részesültek. Bővebb felvilágosítást a szentségi felkészítéssel kapcsolatban a plébánia irodáján lehet kapni a hivatalos órákban.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy október 1-től, keddenként, az esti szentmise után, szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket bibliaórára, a plébániára.