Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2019.11.17.)

Évközi 33. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten november 19-én, kedden Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe, 21-én, csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária bemutatásának emléknapja, 24-én, jövő vasárnap pedig Krisztusnak, a Mindenség Királyának főünnepe lesz.
 
Ezúton szeretnénk köszönetét mondani mindazoknak, akik a Szent Imre ünnep alkalmával segítségünkre voltak az ünnep megszervezésében, továbbá a kispapok és a fiatalok megvendégelésében. Isten áldása jutalmazza meg mindannyiuk jóságát és nagylelkűségét.
 
November 23-án, szombaton 16.30-kor szeretettel várjuk a testvéreket a Szentírás imádságos olvasására, melynek témája: "Az Úr maga ad nektek jelet: íme a szűz fogan, fiút szül” (íz 7,10-14).
 
November 23-án, szombaton, Krisztus Király ünnepének előestéjén a Szent Imre plébánia is bekapcsolódik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeként világszerte megtartott szentségimádásba. Templomunkban a szentségimádási óra az esti szentmise után, 19:15-kor kezdődik. Az elmélkedéseket Benkó Attila atya tartja, a taize-i énekeket templomunk gitáros ének- és zenekara vezeti. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket erre a különleges alkalomra.
 
November 24-én minden szentmisén a Karitász javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományaikkal Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva az egyház karitatív tevékenységét fogják támogatni, amiért előre is köszönetét mondunk.
 
November 24-én a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisén kerül sor az új ministránsok beöltözésére, valamint a ministránsok fogadalmának és ígéretének megújítására. Az ünnepi alkalomra való tekintettel jövő vasárnap délelőtt 1/2 12-kor nem lesz szentmise!
 
Előre jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy november 30-án, szombaton este a szentmise után 19.00 órakor tartjuk a 2020-as év költségvetésének ismertetését. A testületi ülés alkalmával kerül sor a költségvetésről való szavazásra is.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!