Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.03.31.)

Nagyböjt 4. vasárnap és hét
 

A mai nappal befejeződik a Magyar Katolikus Püspöki Kar felhívására kezdeményezett tartósélelmiszer-gyűjtés. Ezúton szeretnénk megköszönni a rengeteg felajánlott adományt, amellyel a kedves testvérek a rászorulókat támogatták. Isten fizesse vissza sokszorosan jóságukat. Április 1-jétől a plébánián már nem tartunk gyűjtést, további felajánlott adományaikat csak személyesen lehet elszállítani a felajánlóknak a Győri Egyházmegyei Karitász központjába.

Április 5-én látogatjuk az elsőpéntekes betegeket. Tekintettel arra, hogy a húsvéti ünnepek előtt ez az utolsó lehetséges időpont a betegek látogatására, kérjük, hogy akinek idős, vagy beteg rokona, ismerőse otthonában szeretné elvégezni az ünnepek előtt szentgyónását, legkésőbb április 3-án, szerdán 18 óráig jelentse be ezt a szándékát az irodán.
 
Április 5-én, pénteken a Plébániai Tanácsadó Testület tagjai vezetik a keresztutat. Kérjük a testületi tagokat, hogy legkésőbb 17.15-re érkezzenek meg a sekrestyébe.

Április 6-án, szombaton 19 órakor nagyböjti vonósnégyes koncert lesz templomunkban (részletekért kattintson a plakátra). A koncertre a belépés ingyenes, nagylelkű felajánlott adományaikat templomunk javára köszönettel elfogadjuk. 
 
Április 7-én, jövő vasárnap, a 3/4 9-kor kezdődő szentmisén, templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.
 
Április 7-én, nagyböjt 5. vasárnapján minden szentmisén, a Szentföldön élő katolikus keresztény közösségek javára tartunk gyűjtést. Nagylelkű adományaikat előre is köszönjük.