Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.07.23.)

Évközi 16. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, július 24-én, hétfőn Árpád-házi Szent Kinga szűz emléknapja, 25-én. kedden Szent Jakab apostol ünnepe, 26-án szerdán Szent Joakim és Szent Anna, a Boldogságos Szűz Mária szülei emléknapja, 29-én, szombaton pedig Szent Márta, Szent Mária és Szent Lázár emléknapja lesz.
 
Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy Benkó Attila kórházlelkész atya, július 30-án, a vasárnapi szentmisék alkalmával köszön el a Szent Imre Plébánia közösségétől.
 
Egyúttal jelezzük, hogy augusztus 1-től Vlaj Márk atya érkezik hozzánk, aki az előttünk álló évben, püspök atya akaratának megfelelően, doktori dolgozatának megírása mellett lehetőségei szerint a hívek szolgálatára lesz a plébániáink lelkipásztori teendőiben. Fogadjuk őt nagy szeretettel, Attila atyát pedig kísérjük imádságainkkal, megköszönve neki az elmúlt esztendők sok-sok szolgálatát.